Activitats de Sant Jordi per a tota la família!!!

Un Sant Jordi més… amb Activijoc!!

ArTallers infantils per Sant Jordia arriba una mica de relaxació després d’aquesta última setmana frenètica, preparant, organitzant i coordinant totes les activitats que teníem preparades per la diada de Sant Jordi.  

Tisores, feltre, jocs, caixes i més caixes, uniformes, personal extra, …. i molta il·lusió!!! Quan tot es concentra pràcticament en un sol dia, hi ha nervis i molta feina prèvia, però tots tenim aquella sensació de papallones a la panxa que ens il·lusiona, la sensació que tot sortirà perfecte.

24 tallers infantils i familiars en tres dies, més 5 col·leccions de jocs i circuit de cotxets caminadors. 36 contractacions de monitoratge, i un munt de kilòmetres recorreguts…!!

Dijous i divendres van ser els dies de les biblioteques, espais tan agraïts i encantadors que és realment un regal per nosaltres poder treballar-hi.             Sant Joan Despí, Barcelona, La Garriga, Castelló d’Empúries, l’Ametlla del Vallès, Sant Pere de Ribes, …. És un plaer que ens repeteixin i més encara que ens recomanin a altres biblioteques!!

Així és com ens agrada treballar, a tope!!

Tallers de Titelles (el Rei indiscutible de Sant Jordi), Tallers de Punts de Llibre, Taller de Spumacares de Sant Jordi, Tallers d’escuts i espases, Tallers de mosaics, Taller de titelles de drac, i Tallers de Roses (l’altre triomfador per aquesta diada). 

Tallers, jocs, i molta diversió!!!

Més de 300 titelles, 275 punts de llibre, 950 roses,… Jugantots, Juguipop, Jugacirc, Inflables i l’espai de Maquillatge “Pinta’m 4 Ratlles”i molts nens, nenes, pares i mares per gaudir de tot!!

De l’Alt Empordà fins al Baix Ebre!!
Gairebé de punta a punta del PAÍS… 😉
Tot això només és possible amb un gran equip…
#gentactivijoc

Fins el proper Sant Jordi!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s